Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аналізатор молока АКМ-98 Еко ультразвуковий
АКМ-98 Економ-модель - це найекономічніший варіант ультразвукового аналізатора якості молока серед аналогів.
Легкий, зручний в обігу, економічний аналізатор являє собою «мобільний» модель, або переносний варіант пристрою, що призначений для вимірювання масової частки жиру, білка, сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) в пробах, приготованих з незібраного, концентрованого (згущеному без цукру) молока , вершків і сухого відновленого молока, температури проби і температури точки замерзання, щільності, масової частки лактози і доданої води в пробах.
Аналізатор застосовується для експрес-визначення показників якості молока і (або) продуктів його переробки на фермах, пунктах приймання молока, підприємствах харчової промисловості, ветеринарних лабораторіях, а також при проведенні науково-дослідних робіт.
Працює від мережі і від акумулятора. Цей прилад забезпечений перистальтичним насосом для мийки, що забезпечує якість промивання приладу і зменшує ймовірність забруднення і виходу з ладу вимірювальної камери.
Для його установки і роботи не потрібно ніяких додаткових пристосувань.
Дана модель аналізатора виконана в пластиковому корпусі.
Особливості аналізатора молока АКМ-98 Еко:
- Перистальтичний насос (істотно покращує якість роботи і термін служби аналізатора)
- Сигналізація з вимогою про мийці аналізатора
- Програмне забезпечення для зв'язку з комп'ютером
- RS232
- 12V DC кабель
- Три режиму вимірювання (сире коров'яче, овече, пастеризоване молоко) з можливістю рекалібровкі аналізатора на будь-який вид молока (коров'яче молоко, козяче молоко, верблюже молоко, вершки, сироватка, суміші морозива, відновлене, гомогенізоване молоко).
- Можливість підключення друкувального пристрою, для роздруківки результатів вимірювання проби. ECS POS термопринтер
- Аналізатори молока АКМ-98 мають русифіковане меню користувача!
Прилади АКМ-98 пройшли Державні контрольні випробування, мають сертифікат відповідності, внесені до Державного реєстру засобів вимірювальної техніки.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Параметри вимірювання |
Діапазон показань |
Максимально допустима абсолютна похибка |
Жир |
0,02– 9% |
±0,1% |
СОМО |
6% – 12% |
±0,2% |
Щільність |
1000 – 1040 kg/m3 |
±0,5 kg/m3 |
Загальний білок |
1,5% – 6% |
±0,2% |
Лактоза |
0,01% – 6% |
±0,2% |
Додана вода |
0% – 60% |
±3% |
Температура проби |
2°C – 50 °C |
±0.5°C |
Точка замерзання |
–0,4°C — –0,6°C |
±0,01°C |
Солі |
0,01% – 2% |
±0,05% |